Wi-Fi Smart LED-Lamp - Full-Colour en Warm Wit - GU10
search
  • Wi-Fi Smart LED-Lamp - Full-Colour en Warm Wit - GU10
  • Wi-Fi Smart LED-Lamp - Full-Colour en Warm Wit - GU10
  • Wi-Fi Smart LED-Lamp - Full-Colour en Warm Wit - GU10

Wi-Fi Smart LED-Lamp - Full-Colour en Warm Wit - GU10

€ 13,79
Inclusief BTW volgende werkdag bij u geleverd

Wi-Fi Smart LED-Lamp - Full-Colour en Warm Wit - GU10

Aantal
Op voorraad


Rating: 4.5/5 (26 stemmen)

 

Mollie - SSL beveiligde internet betalingen.

 

Voor 21u30 besteld, volgende (werk)dag geleverd.

 

14 dagen bedenktijd - niet tevreden, geld terug.

Beheer je verlichting met deze slimme lamp die direct is aangesloten op je draadloze/Wi-Fi-router voor bediening op afstand als onderdeel van je woningautomatiseringssysteem.

Eenvoudig te installeren

Je hoeft geen technisch talent te hebben of een elektricien te zijn om je verlichting op afstand te bedienen en automatisch te laten werken. Alles wat je nodig hebt, is je Wi-Fi-router, onze intuïtieve app en deze draadloze slimme lampen. Geen extra kit en geen verbindingshubs: woningautomatisering is eenvoudig geworden.

Regel de helderheid en kleur van de lamp

Sluit ze aan en je kunt nu vanaf je smartphone of tablet de helderheid en de kleur van deze lampen regelen. En ben je superslim, dan kun je dit zelfs met je stem regelen via Amazon Alexa of Google Home.

Maak tijdschema’s en koppel aan andere slimme producten

Maak tijdschema’s wanneer de lamp wordt ingeschakeld of creëer in een handomdraai een nieuw scenario door deze lamp te koppelen aan andere producten van het SmartLife-assortiment.

Milieuvriendelijk

Je woning wordt niet alleen slimmer, maar ook milieuvriendelijker. Deze energiezuinige lampen hebben een maximaal stroomverbruik van 5 W, maar ze geven je een lichtopbrengst van ongeveer 330 lumen, vergelijkbaar met lampen van 50 W.

En omdat het formaat en uiterlijk gelijk zijn aan dat van traditionele GU10-lampen kun je je bestaande GU10-lampen en fittingen gebruiken en hoef je je geen zorgen te maken dat je nieuwe fittingen nodig hebt.

Over SmartLife

Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.

Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of contactdoos, of je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Features

• Kies de kleur die past bij je gemoedstoestand

• Stel de helderheid in op max. 330 lumen - gelijk aan een traditionele 50W-lamp

• Bedien het licht op afstand - met de verbonden apparaten of je stem

• Zet de lamp aan volgens een tijdschema en koppel hem aan andere smart-apparaten en -fittingen, zodat ze automatisch samenwerken

• Geschikt voor de meeste GU10-lampen/fittingen

SmartLife
WIFILC10CRGU10
3099 Items
Commentaar (0)