Wi-Fi smart waterdetector - Batterijgevoed
search
  • Wi-Fi smart waterdetector - Batterijgevoed
  • Wi-Fi smart waterdetector - Batterijgevoed
  • Wi-Fi smart waterdetector - Batterijgevoed

Wi-Fi smart waterdetector - Batterijgevoed

€ 36,99
Inclusief BTW volgende werkdag bij u geleverd

Deze slimme draadloze waterlekkagedetector met alarm is uiterst eenvoudig in gebruik. Hij wordt direct op uw Wi-Fi aangesloten: geen aparte hub vereist.

Aantal
Op voorraad


Rating: 4.0/5 (29 stemmen)

 

Mollie - SSL beveiligde internet betalingen.

 

Voor 21u30 besteld, volgende (werk)dag geleverd.

 

14 dagen bedenktijd - niet tevreden, geld terug.

Deze slimme draadloze waterlekkagedetector met alarm is uiterst eenvoudig in gebruik. Hij wordt direct op uw Wi-Fi aangesloten: geen aparte hub vereist.

Maakt het bewaken van waterlekkages op moeilijk te bereiken plaatsen eenvoudig

Eenvoudig te bedienen, maar inzetbaar voor een zeer complex probleem. De meeste waterlekkages beginnen op moeilijk te bereiken plaatsen onder de vloerdelen. Nu kunt u eindelijk risicogebieden bewaken en in een vroeg stadium worden gewaarschuwd wanneer water wordt gedetecteerd, voordat het probleem een groot probleem wordt.

Controleert meer dan een meter van een leiding

Het enige wat u moet doen is de eenheid plaatsen waar zich een probleem zou kunnen voordoen. U kunt het handige slanke verlengstuk gebruiken om moeilijk te bereiken plaatsen te controleren, dankzij zijn breedte van slechts 6 mm en zijn lengte van 115 cm.

Onderhoudsvrij

Deze onderhoudsvrije eenheid heeft een stand-bytijd van meer dan twee jaar zodat u lange tijd geniet van volledige gemoedsrust.

Pushberichten

Wanneer de draadloze waterdetector water waarneemt, wordt een geluidsignaal geactiveerd om u te waarschuwen en er wordt een pushbericht naar uw mobiele telefoon verstuurd. Bij het eerste teken van een probleem bent u gereed om in actie te komen.

Met een draadloos bereik tot maximaal 45 m kan deze detector op de moeilijkst te bereiken plaatsen in uw woning of kantoor worden geplaatst.

Over SmartLife

Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals gloeilampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, .is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.

Of u nu op zoek bent naar één slimme gloeilamp of contactdoos, of uw hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk smart technologie tegenwoordig is.

Features

• Waterdetectie en waarschuwing over een mogelijk probleem in een zeer vroeg stadium - om een kostbaar ontstaan van vocht- en waterschade te voorkomen

• Geluidsalarm en pushbericht op uw telefoon - om ervoor te zorgen dat u snel wordt geïnformeerd

• Is direct op uw Wi-Fi-router aangesloten - geen verdere hub vereist

• Levensduur batterij meer dan twee jaar - voor lange controleperioden

• Met de verlengkabel kunt u controleren tot maximaal 115 cm vanaf de detector - voor ontoegankelijke leidingen

SmartLife
WIFIDW10WT
2278 Items

Datasheet

Smart Type
Sensor
Commentaar (0)