• Aanbieding!
Rookmelder verplicht voor alle woningen vanaf 2020 !
search
  • Rookmelder verplicht voor alle woningen vanaf 2020 !
  • Rookmelder verplicht voor alle woningen vanaf 2020 !

Slimme Rookmelder - Wi-Fi

€ 36,99
Inclusief BTW volgende werkdag bij u geleverd

Deze rookmelder verwittigt je ook wanneer je niet thuis bent !

Rookmelder verplicht voor alle woningen vanaf 2020

https://www.vlaanderen.be/rookmelders-verplicht-in-nieuwe-woningen-huurwoningen-en-kamers

Deze Wi-Fi-rookmelder waarschuwt je voor zowel rook als voor een extreme toename van de temperatuur – er klinkt een luid alarm voor iedereen die dichtbij is en je ontvangt tevens een melding op je telefoon, waar je op dat moment ook bent.

Aantal
Op voorraad


Rating: 4.3/5 (107 stemmen)

 

Mollie - SSL beveiligde internet betalingen.

 

Voor 21u30 besteld, volgende (werk)dag geleverd.

 

14 dagen bedenktijd - niet tevreden, geld terug.

Deze Wi-Fi-rookmelder waarschuwt je voor zowel rook als voor een extreme toename van de temperatuur - er klinkt een luid alarm voor iedereen die dichtbij is en je ontvangt tevens een melding op je telefoon, waar je op dat moment ook bent.

Deze rook- en hittemelder is gemakkelijk te monteren en wordt eenvoudig met je Wi-Fi gekoppeld zonder tussenkomst van een hub.

De melder beschikt over twee geruststellende veiligheidsfuncties; hij detecteert namelijk zowel rook als een snelle toename van de temperatuur.

De rook- en hittemelder kan eenvoudig gekoppeld worden met andere SmartLife producten voor extra beveiligingsopties. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je slimme lampen aan gaan wanneer er rook wordt gedetecteerd, zodat je veilig weg kunt komen.

Over SmartLife

Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s - allemaal te bedienen via een eenvoudige en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening die ondersteund worden door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of dat je je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Features

• Wi-Fi rookmelder - waarschuwt u voor zowel rook als een abnormale toename van de temperatuur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken

• Eenvoudig te koppelen aan uw Wi-Fi - zo ontvangt u meldingen op uw telefoon

• Luid alarm - om iedereen in en om het huis te waarschuwen voor gevaar

• Te koppelen met andere SmartLife producten - zodat bijvoorbeeld de lampen aangaan als het alarm afgaat

SmartLife
WIFIDS10WT
6342 Items

Datasheet

Smart Type
Veiligheid
Commentaar (0)